вторник, 23 ноември 2010 г.

Мъжът Лъв

Мъжът Лъв е галантен кавалер. Обича да прави впечатление и с осанка, и с размаха на разточителните си вечери или комплименти. Със сигурност ще се страе да впечатли дамата си с лукс, забележителен ресторант или грандиозно любовно обяснение. Всъщност Лъв обича публика и никак не е стиснат. Само жена без сърце може да не се предаде на неговата атака. А той не може да живее без любовта ви, което малко мъже декларират толкова искрено открито.

Любовта с Лъв обаче не е винаги е по мед и масло - той е тежък характер - има стремеж да подтиска партньорката си. Подчинява любимата си на своя нрав, акцентира върху своята кариера и е адски ревнив, но пък е мил, сърдечен, грижовен и любвеобилен, а и покрай него бурният интересен светски живот ви е вързан в кърпа.

Не го обсебвайте - той ще бъде и вашето коте, но ако не искате да ви разкъса кръвожаден лъв, по-добре го пускайте да се позабавлява насаме с “момчетата”. Лъв държи на приятелите си и бясно ще защитава свободата си в такъв контекст. Въпреки светските си изяви Лъв е по своему домошар - обича да се грижи за дома си. Той е типът мъж, който обича да поправя всичко счупено, особено ако трябва да прояви някаква форма на творчество, но ненавижда рутинните ремонти, пролетните почиствания - това е в тотално противоречие с неговия царствен произход.

Лъвът, често е душата на компанията, в очите на средностатистическата дама представлява интересен екземпляр, затова си го пазете. Не кръшка лесно, но си е флиртаджия - хубавите момичета действат добре на самочувствието му. А и славата им на много добри любовници се разнася из другите кътчета на зодиака.

Източници - testovebg.com