вторник, 23 ноември 2010 г.

Жената Лъв

Жената Лъв е нещо наистина сложно и със сигурност не е лъжица за всяка уста. Тя знае точно колко скъпоценна е и не мислете, че ще ви се размине с някакъв компромис. Лъвиците трудно правят компромиси - тя иска всичко, сега и веднага - хотелът за лятната почивка е добре да е чист, нов и спретнат - не е нужно да е непременно скъп, но това би било допълнителен бонус. Забравете за палатки и бунгала - имате девойка супер класа - хич не планирайте да минете евтино.

Трябва да я обсипвате не само с първокласни подаръци, но най-вече с първокласно внимание - не знаете как да се държите с Царица ли - не се безпокойте - тя ще ви научи. Ще трябва някак своевременно да балансирате нейният стремеж към надмошия и вашия опит на звроукротител, защото ако изпуснете края няма да е никак лесно. Усилията навярно си струват - тя е 100%-ова жена - умна, чаровна котка с обезоръжаващ сексапил. Определено с нея няма да ви е скучно - в добавка към всичко - съвсем не се надявайте да ви остави вие да карате влака. Ако си мислите, че момиче Лъв ще ви боготвори и гледа в очичките значи нещо сте объркали планетата. Само това, че ви е разрешила да сте до нея и да я обичате вече е грамота за нобелова награда. Тя момиче за милион долара - безценен диамант, който трябва да си ошлайфате сам.

Жената Лъв си пада по силни мъже - хищникът в нея я кара да търси звяра отсреща - този, който може да я надвие и да превърне в опитомено котенце. За нещастие обаче със силния си характер доста често подчинява слаби мъже и те бързо и стават безинтересни.

Трябва да я ухажвате царствено и благородно - една малка грешка и ще заповяда да ви обезглавят пред простолюдието. Трябва да сте галантен, подаръците ви да са изискани и луксозни, трябва да я накарате да мърка… И винаги имайте едно наум, че Жената-Котка може и да драска.

В леглото също е царствена и взискателна - по-добре хич не се пробвайте на задната седалка в колата - това може и да е романтично, но в никакъв случай не е шик, нито комфортно. Ако ще я сваляте, постарайте се… Шампанското никога не е излишно. Не забравяйте, че сваляте звезда. И никога не пропускайте, че си имате взимане даване с много умно момиче - тялото и е прекрасно - навярно тя прекарва доста време във фитнес залата, но не я водете на мач ако искате да закусвате заедно на следващата сутрин - по-добре се пробвайте с театър.

Легендите разказват, че момичетата Лъв били чудесни съпруги - най-малкото никога няма да ги видите чорлави и разпуснати - заради кошмарната им самовлюбеност.

Източници - testovebg.com